Balıkesir evden eve nakliyat firması uzman kadrosu ile, nakliye konusunda profesyonel hizmet sunuyor. Firmamız olarak, işinde uzman kişilerden oluşan nakliye ekibimiz ile kaliteli hizmet vermekteyiz. Çalışanlarımız, eğitimli ve tecrübeli kişilerdir. Firmamızdan nakliye hizmeti talebiniz doğrultusunda, evinize bir ekspertiz gönderilir. Ekspertiz, eşyalarınızı gözden geçirir. Balıkesir evden eve nakliye ücretleri ekspertizin yaptığı inceleme sonrasında belirlenir. Taşınması gereken ev ya da ofis eşyalarınız, işinde uzman ekibimiz tarafından ambalaj işleminden geçirilir. Ambalaj işleminde, markalı battaniyeler ve pat pat naylonlar kullanılır. Bu sayede eşyalar, dışarıdan gelecek olan her türlü hasara karşı korunur.

Eşya paketleme işlemi, eşyanın türüne ve boyutuna uygun bir şekilde yapılır. Ayrıca mobilya türü ev eşyaları, ekibimiz tarafından sökülür. Ve taşındığı adreste tekrar kurulumu sağlanır. Evinizdeki her türlü beyaz eşyanın bağlantısı da yine işinde uzman çalışanlarımız tarafından yapılır. Balıkesir evden eve nakliyat firması, ev ya da ofis eşyalarınızı, şehir içi ve şehirler arası fark etmeksizin, istediğiniz adrese güvenle taşır.  Firmamız, ev taşıma, ofis taşıma, şehir içi ve şehirler arası nakliyat gibi nakliye hizmetleri vermekte.

Ayrıca, asansörlü nakliyat hizmeti, eşya depolama hizmeti ve sigortalı nakliyat hizmetimiz de mevcuttur. Firmamız olarak, müşteri memnuniyetini her zaman en ön planda tutmaktayız. Balıkesir evden eve nakliyat firması, sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için, günden güne kendini geliştirmekte. Firmamızı arayarak ulaşmanız mümkündür. Çalışanlarımız, sizleri bilgilendirmekten ve hizmet sunmaktan memnuniyet duyacaktır.

Balıkesir Ofis Taşıma

Balıkesir evden eve nakliyat firması, taşınmasını istediğiniz ofis eşyalarınızın nakliyesini güvenle sağlar. Ofis eşyalarınızın, şehir içi veya da şehirler arası fark etmeksizin her noktaya nakliyesi yapılır. Eşyalarınızın taşınmasında, uzman ekibimize güvenebilirsiniz. Ofisinizde bulunan her türlü malzeme, darbeye ve hasara karşı itina ile paketlenir. Ofis mobilyalarınızın sökülmesi ve kurulumu çalışanlarımız tarafından yapılır. Mobilyalarınız taşınırken, kalitesi yüksek battaniyeler kullanılır. Bu sayede mobilyalar çizilmeye karşı korunur.

Ayrıca ofis bilgisayarları ve diğer her türlü elektronik eşya ambalaj işleminden geçirilir. Daha sonra karton kutulara düzgünce yerleştirilir. Ambalaj işlemi hava şartlarına uygun bir şekilde yapılır. Eşyalarınız, nakliye aracına özenle yerleştirilir. Aracın hareketi sırasında eşyalar zarar görmeden güvenle taşınır. Her türlü ofis eşyanızın nakliyesi için firmamız size bir telefon kadar yakındır. Firmamızdan bilgi alabilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Balıkesir Eşya Depolama 

Balıkesir evden eve nakliyat firması olarak sizlere sunduğumuz hizmetlerden biri de eşya depolama hizmetidir. Taşınma sürecinde çeşitli nedenlerden ötürü bekletmek istediğiniz eşyalarınızı, firmamızın depolama alanlarında saklayabilirsiniz. Firmamıza ait olan bu depolama alanları temiz ve güvenli alanlardır. Depolama alanlarının ücretleri aylık olarak alınmaktadır. Eşyalarınız bu güvenli alanlarda istediğiniz süre boyunca kalabilir.

Eşyalarınız depolamaya alınmadan önce ekiplerimiz tarafından ambalaj işleminden geçirilir. Eşyaların ambalajı uzun süre bekleyeceği göz önünde bulundurularak yapılır. Uzman ekiplerimiz tarafından eşyalarınız türüne ve boyutlarına uygun şekilde tek tek paketlenir. Ardından paketlenen eşyalar nakliye aracımız ile depolama alanına alınır. Depolama alanlarımız her türlü hava koşuluna uygun şartlardadır.

Ayrıca hırsızlık gibi olaylara karşı güvenlik çalışanlarımız tarafından yedi gün yirmi dört saat korunmakta ve izlenmektedir. Eşyalarınız depolama alanlarımızda dışarıdan gelecek olan her türlü tehlikeye karşı korunur. Firmamızdan eşya depolama hizmeti ile ilgili bilgi alabilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Firmamız sizlere bir telefon kadar yakındır.

Balıkesir Şehir İçi Nakliyat

Balıkesir evden eve nakliyat firması, ev ve ofis eşyalarınızı şehir içinde istediğiniz noktaya güvenle taşır. Balıkesir evden eve nakliye ücretleri adres mesafesine göre, fiyatta değişkenlik gösterir. Taşınması planlanan eşyalarınız, ekibimiz tarafından toplanır ve paketlenir. Evinizde bulunan yatak odası takımı, çocuk odası mobilyası gibi eşyaların sökülmesi ve kurulumu çalışanlarımız tarafından yapılır. Ayrıca çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi eşyalarınızın bağlantısı da yine ekibimiz tarafından sağlanır.

Talebiniz doğrultusunda, mutfakta bulunan her türlü tabak-çanak gibi eşya ekibimiz tarafından paketlenir. Ayrıca gardropda bulunan giysiler, yorganlar da yine çalışanlarımız tarafından sarılır. Tüm eşyalarınız itinayla düzgün bir şekilde paketlenir. Paketi yapılan eşyalar, nakliye aracına özenle istiflenir. Aracın hareketi sırasında eşyaların zarar görmemesi için istiflemeye son derece dikkat edilir. Balıkesir evden eve nakliyat firması, şehir içinde, her türlü eşyanızın nakliyesi için sizlerin yanında. Firmamız sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına 1 telefon uzağınızdadır. Bizi arayabilir ve işleriniz için hizmet alabilirsiniz.

İstanbul Balıkesir arası şehirler arası evden eve nakliyat

 No:Şehirlerarası Nakliyat Fiyatları Ücret TablosuMesafe Kilometre1+1 Ev Taşıma Fiyatları2+1 Ev Taşıma Fiyatları3+1 Ev Taşıma Fiyatları
01İstanbul Balıkesir Evden Eve Nakliyat Ücretleri390 Km
2.220 – 2.750 TL
2.750 – 3.200 TL
3.500 – 4.000 TL

Balıkesir Şehirler Arası Nakliyat

Balıkesir evden eve nakliyat firması olarak, ev ya da ofis eşyalarınızı, bir şehirden bir başka şehre güvenle taşıyoruz. Firmamız, şehirler arası nakliyat konusunda, uzman kadrosu ile profesyonel hizmet sunuyor. Taşınmasını istediğiniz her türlü eşyanız, işinde uzman kişilerden oluşan nakliye ekibimiz tarafından ambalajlanır. Ekibimiz, eşyalarınızın taşınmasında son derece dikkatli davranır. Eşyaların ambalajı, uzun yol şartları göz alınarak yapılır. Taşınmanın yorucu ve stresli kısmını uzman ekibimize bırakın. Ekibimiz, eşyalarınızı hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde istediğiniz adrese güvenle taşır. Size de yeni evinizin ya da ofisinizin keyfini çıkarmak kalır.

Balıkesir Asansörlü Nakliyat

Balıkesir evden eve nakliyat şirketi olarak, günümüzde oldukça sık tercih edilen yüksek binalara eşya ulaşımı için, asansörlü nakliyat hizmeti veriyoruz. Yüksek binalar hem ev hem de ofis olarak kullanılmakta. Asansörlü nakliyat sistemi ile, bu yüksek binalara eşya ulaşımı son derece kolay. Asansörlü nakliyat hizmeti ile, taşınma sürecinde, zamandan tasarruf sağlanır. Bu sistem ile taşınan eşyalar hasar görmeden pratik bir şekilde taşınır. Eşyaların bulunduğu katın yüksekliği ne olursa olsun, asansörlü vinç sistemi ile kolayca ulaşılır. Balıkesir evden eve nakliyat şirketinden, asansörlü nakliyat hizmeti ile ilgili bilgi alabilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Firmamız, sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için bir telefon uzağınızda.

Balıkesir Sigortalı Nakliyat

Balıkesir evden eve nakliyat firmasının sunduğu hizmetlerden biri de sigortalı nakliyat hizmetidir. Sigortalı nakliyat hizmeti ile eşyalarınız taşınma sürecinde firmamız tarafından güvence altına alınır. Bu hizmet, firmamız tarafından siz değerli müşterilerimize, ücretsiz olarak sunulan bir hizmet türüdür. Ancak bazı eşyalar sigorta kapsamına girmez. Bu eşyalar, silah, para, ziynet eşyası ve değeri yüksek antika eşyalardır. Bu tür eşyalarınızın bireysel olarak sigortalanması önerilir. Balıkesir evden eve nakliyat firması, sizlere bir telefon kadar yakındır. Her türlü ev ve ofis eşyanızın nakliyesi için firmamızdan bilgi alabilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir